sâmbătă, 21 martie 2009

Pentru noi începuturi!

Asociaţia Iniţiative şi Proiecte pentru tineret Imago Mundi a apărut în septembrie 2008 din dorinţa unui grup de tineri de a iniţia proiecte care să vină în sprijinul tinerilor , să schimbe modul acestora de a interacţiona cu celilalţi şi cu lumea.

Scopul asociaţiei este valorificarea resurselor umane şi a potenţialului reprezentat de tineri, participarea acestora la iniţiative şi proiecte ce vin în sprijinul dezvoltării economice, culturale şi sociale a comunităţilor din care fac parte şi a societăţii în general şi promovarea unei imagini corecte a lumii contemporane pentru o mai bună cunoaştere a oportunităţilor şi provocărilor acesteia .

De atunci şi până astăzi, membrii asociaţiei au muncit pentru dezvoltarea acestei asociaţii, pentru iniţierea unor acţiuni şi proiecte, au participat la cursuri de formare care să le permită iniţierea unor demersuri şi iniţiative utile tinerilor.

Nu am mutat nicidecum munţii din loc, am început cel mult să explorăm provocările pe care le vom înfrunta de acum înainte...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu