duminică, 22 martie 2009

Ne pregatim pentru provocări!

Asociaţia Imago Mundi are în prezent 10 membri şi voluntari, dar sperăm ca pe viitor asociaţia să se dezvolte şi să devină una din asociaţiile argeşene active în domeniul proiectelor destinate tinerilor. Tocmai de aceea, am început să participăm la cursuri de pregătire şi sesiuni de training pentru a derula pe viitor proiecte de succes, care să atragă alţi tineri alături de noi.
Participarea membrilor noştri la asemenea cursuri de formare pe management de proiecte, a constituit şi o ocazie pentru noi să iniţiem contacte utile cu alte organizaţii de tineret din ţară.

Între 19-22 februarie 2009, Geru Ştefan Daniel a participat la modulul de scriere de proiecte Tineret în Acţiune, acţiunea 1.1 - Schimburi de tineri, ce a avut loc la Predeal.

Între 27 februarie - 1 martie 2009, colegii noştri Sandu Eugen şi Gagiu Ruxandra au participat la sesiunea Scriere de proiecte în context Tineret în Acţiune, ce a vut loc în muncipiul Piteşti.

Între 2-6 februarie 2009 , Dedu Constantin a participat la trainingul Respecting Diversity, organizat de British Council Iasi la care au participat reprezentanţi a 20 de organizatii din ţară.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu