vineri, 17 aprilie 2009

Văd, actionez, creez

Sâmbătă 4 aprilie 2009 , la Biblioteca judeteana Dinicu Golescu Arges a avut loc o noua activitate din cadrul proiectului Mediu protejat, viitor asigurat!
Activitatea a fost centrată pe creaţie, urmărind să sensibilizeze elevii în direcţia protejării mediului, să le stimuleze imaginaţia, spiritul de voluntariat. Elevii şi-au prezentat creaţiile literare, desenele, având ca temă natura, frumuseţile sale, necesitatea protejării mediului şi conservării lor. S-au împărţit materiale de sensibilizare şi informare pe tema protecţiei mediului, poezii şi flori în centrul oraşului Piteşti. Tinerii au dăruit oamenilor un gând frumos odată cu poeziile lor iar tricourile lor au fost folosite ca o pânză pe care şi-au trecut propriile idei despre mediu.
Au participat 40 de elevi precum şi profesori de la şcolile cu clasele I-VIII din comunele Brăduleţ, Mălureni, Merişani, Negraşi, precum şi de la Şcoala Nr. 18 din Piteşti.Activitatea a fost derulată în parteneriat cu Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu, ce a pus la dispozitie sala de conferinţe şi aparatura necesară bunei desfăşurări a activităţii. Un moment chiar frumos si suntem convinsi ca vor urma si altele. Partenerii nostri de la West Line TV si cotidianul Argesul au dat mesajul nostru mai departe. Le multumim lor si tuturor prietenilor nostri




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu